Keilaus

KEILAUS

Meiltä löydät tasokkaat puitteet keilata niin arkena kuin viikonloppuna. Tulit sitten yksin taikka ryhmässä niin rata on sinun. Kahdeksan (8) laminaattirataa, automaattiset pistelaskimet ja radoista on mahdollisuus reunaesteisiin. Meillä pääset nauttimaan keilauksesta myös live-musiikin säestämänä. Katso artistikattaus tästä

Koska tunnelma on joka päivä muutenkin katossa, niin himmataan nyt ees valoja vähän. Meillä voit hohtokeilata iha jokaikinen päivä (paitsi kun ollaan ehkä joskus kiinni):

  • Hohtokeilaus ti-pe klo 15.00 alkaen ja la-su the whole f*cking day!

    Hohtokeilaus

    Hohtokeilaus

  • Valot päällä keilausta, ainakin valaistuksen puolesta, ti-to klo 10.00 – 15.00, pe 11.00 – 15.00. Note: viimeinen tavis ratatunti alkaa siis klo 14.00.

(Tarvittaessa voimme keskustella aukioloaikojen ulkopuolella olevista keilaushetkistä. Näissä tapauksissa jätä viestisi tänne tai pirauta aukioloaikoina 040 182 1111.  Me ollaan mukavia ja joustavia näissäkin asioissa… kun meillekin ollaan, vai miten se meni.)

NOTE: Fifth Avenuella sinun ei tarvitse tyytyä keilauksen yhteydessä vain perus hodariin tai kanakoriin. Ravintolatilat ovat saman katon alla, joten jos nälkä pääsee yllättämään kesken heiton, nappaa vaikka pippuripihvi välitauolla. Ruokalistatarjonnan pääset näkemään menu. Bon Appetit!

Keilaushinnasto 

Meillä käyvät maksuvälineenä myös liikuntasetelit!

Tunnissa keilaajaksi -kurssit

Oletko uusi tällä liikunnan saralla? Haluaisitko pitää itsestäsi huolta ja nauttia samalla menosta? Meillä saat äkkilähdön keilaajaksi! Tunti opetusta, tunti keilausta vain radan hinnalla.

Tyyli on vapaa, eikä aikaisempaa kokemusta vaadita! Ilmoita itsesi ja vaikka kaverisi mukaan marilyn@fiftari.fi. Ensimmäiset 20 mahtuvat mukaan. Isommalle ryhmälle järjestämme myös oman kerran. Tunnin hintaan kuuluu ”Opi keilaajaksi” -vihkonen.