Ryhmille ja Yrityksille

tiskilla

RYHMILLE JA YRITYKSILLE

Ensin muutamat kaadot, sitten omalla porukalla fiilisteleen löylyihin ja lopuksi viimeisteleen tunnelma alakerran baarin sykkeeseen!

 

TILAA PIKKUJOULUT AJOISSA!!!

Tiloistamme löytyy max 35 hengen Yläfemma-kabinetti, jota on mahdollista vuokrata erilaisiin käyttötarkoituksiin: polttareille, synttäreille, yrityksen tykypäiviin tai vaikka kokouskäyttöön. Aina on hyvä syy juhlia! 

Tilojen yhteydessä on 10hlö sauna- ja pukutilat, jotka voidaan yhdistää pakettiin tai sitten olla yhdistämättä. Keilaradat on mahdollista saada settiin myöskin, vaikka ruuan kera.

Kabinetissa datayhteydet, videotykki, tv ja pc ready to go. Halutessanne saatte sinne myös buffetpöydän niin voitte ruokailla ihan omassa rauhassa (Y).

Bar-sivulta näet onko meillä kentien luvassa livemusiikkiakin illalle!

 

HINNASTO

Alle 4h
Kabinetti (max. 30hlö) 160;- 220;-
Sauna (max. 10hlö) 90;- kuka hullu (?)
Kabinetti + Sauna 195;- 245;-
Keilaus + Sauna
(7- 10hlö)
150;-

Siivous sisältyy hintoihin (sikailulisä 50 – 500€)
Pyyhevuokra 3€/hlö
Kengät keilaukseen 2€/hlö

Poika saunoo

Kabinettitilat

Kabinettitilat

Ryhmämenut

Ryhmänne voitte tilata ruokaa joko tavalliselta ruokalistaltamme tai räätälöimme bufee-menuun (min 15hlö). Ammattilaiskeittiöstämme löydät apetta niin kulinaristiseen kuin barbaariseenkin makuun. Kysy menuvaihtoehdoista lisää sähköpostitse marilyn@fiftari.fi. Kokoamme mielellämme parhaan mahdollisen vaihtoehdon porukallenne! Menupaketit aina snacks-lajitelmasta gourmet-bufeeseen (12.90€ – 45.00€).

 

Pyydä tarjous!

Näissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse marilyn@fiftari.fi tai täältä.