top of page

Fifth Avenue 11.11. & Boppin' Pete 3

Laulaja-kitaristi Boppin' Pete Näsman on suomalaisen rockabillyn ehta legenda, joka paranee vanhetessaan. Livesetissä kuullaan Peten hitit vuosikymmenten varrelta "Feudin' Boogiesta" alkaen. Kontrabassoa soittaa Mika Railo, rumpuja Slim Salminen.

Registration is Closed
See other events
Fifth Avenue 11.11. & Boppin' Pete 3
Fifth Avenue 11.11. & Boppin' Pete 3

Paikka & aika

11. marrask. 2017 klo 23.00

Sibeliuksenkatu, Sibeliuksenkatu, 13100 Hämeenlinna, Finland

Tietoa tapahtumasta

🌹#RockRuokaRakkaus 🌹

La 11.11. klo 23.00 livestä vastaa BOPPIN' PETE 3 !

Laulaja-kitaristi Boppin' Pete Näsman on suomalaisen rockabillyn ehta legenda, joka paranee vanhetessaan. Pete on aina ollut arvostettu tyylitajustaan ja mustan musiikin vaikutteiden sulattamisesta tyylilajiin. Lauluäänen karhentuminen ja tulkinnan syventyminen ovat viime vuosina herättäneet positiivista huomiota ja kysyntää. Pitkään uraan mahtuu Rokkidiggari-elokuvaa (1981), Levyraadin voittoa (1988), kiitettyjä kokoonpanoja Boppin' Pete Trion rebel-rockabillystä Relicsin doowopiin. Boppin' Pete 3 on 2009 livetoimintaan lanseerattu iskuryhmä, jonka LP/CD Dorkabilly ilmestyi Bluelight-levymerkillä 2012.

Livesetissä kuullaan Peten hitit vuosikymmenten varrelta "Feudin' Boogiesta" alkaen. Kontrabassoa soittaa Mika Railo, rumpuja Slim Salminen.

Meillä musiikki on sillä voluumillä, että voit edelleen nauttia ruokailusta ja seurustella rakkaasi tai ystäviesi kera. Istu alas ja nauti hetkestä! Keittiö sulkeutuu pe-la klo 24.00.

Ruoka on rakkautta - livemusiikki tosirakkautta!♥

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page