VUOKRATILAT

YKSITYISTILAISUUDET
Golden Gate2.jpg
Sunrise Boulevard.jpg
WALLS STREET3.jpg

RYHMÄVARAUKSET

Aina on hyvä syy juhlia!

Meiltä löydät kolme erilaista kabinettia jokaiseen tarpeeseen. Pidä virallinen kokous tai palaveri Sunrise Boulevardissa, juhli kuin viimeistä päivää Golden Gatessa tai rentoudu rakkaimpiesi parissa saunassa Wall Streetillä. Tee tiimistäsi entistäkin parempi! Huoneiden vetoisuus aina 35hlö saakka. 

Lisätietoa ja kuvaukset tiloista löydät alta. 

LASTEN SYNTTÄRIPAKETIT - KATSO TÄSTÄ

SUNRISE BOULEVARD - kokouskabinetti (max 32hlö) 

Kokoustila, joka sijaitsee keilaratojen takana ensimmäisessä kerroksessa. Mahdollisuus sekä bufee- (min 20hlö) että annosruokatarjoiluun. Simppeli tila ruokailuun sekä kokoustamiseen. TIlassa käytössä videotykki omalle PC:lle. 

 

GOLDEN GATE -juhla-aitio(max 23hlö)

Juhlatila toisessa kerroksessa, josta näkymä ja kuuloyhteys alakerran sykkeeseen. Mahdollisuus annosruokatarjoiluun. Rennot kokoukset tai illanistujaiset omalla porukalla!

 

BÄKKÄRI - biliskabinetti (max 25hlö)

Sijaitsee ravintolasalin takana -1 kerroksessa. Rento ja hämyisä tila, jossa on nimensämukaisesti mahdollisuus biljardiin (kaksi pöytää). Tilassa myös ilmakiekkopöytä ja dartsi-taulu, lautapelejä sekä rentoja sohvaryhmiä. Tilassa ruokailua ei suositella. Tilasta löytyy AV-laitteet.

 

WALL STREET -saunakabinetti (max 35hlö)

Tyylikäs tila sijaitsee viidennessä kerroksessa, jonne on kulku vanhan pankkisalin kullatulla hissillä. Saunaan mahtuu kerralla jopa 15hlö ja kabinetin puolella on tilaa oleilla. Kabinetissa on videotykkimahdollisuus. Mahdollisuus bufeeruokailuun (min 20hlö). Saunakabinetin hinta alkaen 250€.

 

Kaikissa tiloissa on juomakaappi, josta laskutus käytön mukaan. Omien juomien tuominen ei ole sallittua.