top of page

Fifth Avenue 2.12. & Sultans of Jungle

Miltä mahtaisi kuulostaa ja näyttää superkokoonpano, jossa solistina olisi Screamin’ Jay Hawkins, kitaristina Link Wray, rummuissa Earl Palmer ja bassossa Duck Dunn – ja kaikki vieläpä turbaaneihin sonnustautuneina? Vastaus: Sultans of Junglelta!

Registration is Closed
See other events
Fifth Avenue 2.12. & Sultans of Jungle
Fifth Avenue 2.12. & Sultans of Jungle

Paikka & aika

02. jouluk. 2017 klo 23.00

Sibeliuksenkatu 2, Sibeliuksenkatu 2, 13100 Hämeenlinna, Finland

Tietoa tapahtumasta

🌹#RockRuokaRakkaus 🌹

Miltä mahtaisi kuulostaa ja näyttää superkokoonpano, jossa solistina olisi Screamin’ Jay Hawkins, kitaristina Link Wray, rummuissa Earl Palmer ja bassossa Duck Dunn – ja kaikki vieläpä turbaaneihin sonnustautuneina?

Vastaus: Sultans of Junglelta!

Yhtye lainaa röyhkeästi ja mestarillisesti Americanaa 30-luvun iskelmästä, 50-luvun rockabillyn kautta, 60-luvun garage rockiin ja ulottaen musiikilliset vaikutteensa aina 70-80-lukujen rockabilly- ja garagerevivalisteihin saakka.

Sultans of Jungle debytoi 90-luvulla, saavutti mainetta rock and roll ja blues – skeneissä Suomessa, katosi maan alle ja palasi parempana kuin koskaan 2016.

Turbaanipäiset miehet ovat palanneet. This time they are twice as cool!

----

Meillä musiikki on sillä voluumillä, että voit edelleen nauttia ruokailusta ja seurustella rakkaasi tai ystäviesi kera. Istu alas ja nauti hetkestä! Keittiö sulkeutuu pe-la klo 24.00.

Ruoka on rakkautta - livemusiikki tosirakkautta!♥

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page