top of page

FIFTH AVENUE GOES TO MIDDLE-TOWN 5.10.

Uudet tilat aukeavat to 5.10 klo 17.00 HOLLYWOODIA, GLAMOURIA, ÄÄNTÄ, MUSIIKKIA, ELÄMÄÄ - Fifth Avenue 2.0 tulee olemaan juuri tätä ja vielä enemmän.

Lisää ajankohtaista
Muut tapahtumat
FIFTH AVENUE GOES TO MIDDLE-TOWN 5.10.
FIFTH AVENUE GOES TO MIDDLE-TOWN 5.10.

Paikka & aika

05. lokak. 2017 klo 17.00

Sibeliuksenkatu 2, Sibeliuksenkatu 2, 13100 Hämeenlinna, Finland

Tietoa tapahtumasta

🌹 FIFTH AVENUE goes to middle-town 🌹

Uudet tilat ovat keskeltä Hämeenlinnan ydintä. Nämä tilat ovat Fifth Avenuen tapaan laadukkaat, kovaa ja korkeelta. Tervetuloa Sibeliuksenkatu 2. (ex.Sirkus)!

Me taataan teille, että kun viimeinen virallinen terassikuukausi starttaa, te ette tuu uskoon silmiänne! Hollywoodia, glamouria, ääntä, musiikkia, elämää, Fifth Avenue 2.0 tulee olemaan juuri tätä ja vielä enemmän.

Kolmen päivän avajaiset käynnistyvät to 5.10. Esiriput avataan klo 17.00 ja päivä päättyy klo 24.00. Ruokaa tarjolla koko päivän ♥️

Sen lisäksi, että Fifth Avenuen koko huippujengi haluaa toivottaa Sinut erittäin tervetulleeksi, niin brätkänä katossa myös muuta ohjelmaa:

-----------

TORSTAIN OHJELMATARJONTA

- Menossa mukana Rock`n Roll LifeStyle Store UNDERGROUND.Tule pisteelle hypistelemään ja hankkimaan tyylikkyydet osaksi omaa arki- tai teemalookkiasi! ♥ La 7.10. muotinäytös! https://www.undergroundstore.fi/

- AIkahypyssä 50-luvulle mukana myös kuvankaunis stylisti Molla La Donna. Tämä rockabilly lady on kanssamme to-la. Ilman ajanvarausta, penkki on sinun! ♥

IG:molladonna

- klo 19.00 Hämeenlinnan Cheer Teamin (HCT) nostattava show. Amerikasta 1880-luvulta lähtöisin oleva päätähuimaava joukkueurheilulaji, joka viihdyttää pirteydellä ja tyylillä!

- klo 22.00 Livebändi vailla vertaa; SWEET JEENA AND HER SWEETHEARTS

Sweet Jeena and Her Sweethearts soittaa musiikkia jonka juuret ovat vahvasti 30-40 luvun swing-aikakauden iloisissa meiningeissä, mutta jossa kuuluu myös uudemman, urbaanimman ajan kaikuja. Tanssikengät laukkuun ja baanalle!

Jeena Rancken - she's got the voice

Risto Klemola - a man of many guitars

Olli Liljeström - takes care of the low frequences

Aku Tervakangas - the beat, drums

https://youtu.be/6P_nK0xODME

- 100 ensimmäiselle tarjolla ylläri!

Koko päivän FREE entry!

Illalla järjestysmiesmaksu 3€.

-------

Ruoka on Rakkautta - livemusiikki tosiRakkautta♥

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page