top of page
Romantic Vouchers

ARVONNAN SÄÄNNÖT

FIFTH AVENUE

Arvonta & Arvonnan järjestäjä 

Arvonnan järjestää Yläfemma Oy, Sibeliuksenkatu 2, 13100 Hämeenlinna. Myöhemmin alla "yritys". Mahdollisista muista yhteystyökumppaneista mainitaan arvontajulkaisujen yhteydessä. 

Osallistumisoikeus & Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen - he voivat markkinointimielessä tägätä, jakaa, tykätä ja lisätä kuvia, mutta eivät osallistua itse arvontaan. Arvontaan voivat osallistua kaikki henkilöt ikään tai sukupuoleen katsomatta, ellei postauksessa erikseen mainita tähän poikkeusta esimerkiksi täysi-ikäisyyden vaatimista. Arvontaan voi osallistua kussakin arvontapostauksessa erikseen mainitulla tavalla, kuten esimerkiksi tykkäämällä tai kommentoimalla. Muut, kuin erikseen mainitut tavat, eivät edistä voittomahdollisuutta. 

Instagram kuukausikuvakisaan voi osallistua julkaisemalla kuvan omalla julkisella Instagram tilillään ja tägäämällä ottamaansa kuvaan @fiftari -sometilin sekä käyttämällä hästägiä #fiftarihml. Osallistua voi niin monta kertaa kuin haluaa. Kuvan tulee liittyä Fifth Avenue ravintolaan ja sen voi julkaista joko omassa Instagram storiessaan ja/tai Instagram seinällä. 

 ​

Kanpanja-aika 

​Kampanja on voimassa toistaiseksi tai julkaisussa erikseen ilmoitettuun aikarajaan mennessä.

Instagram kuukausikuvakisa on voimassa kuun ensimmäisestä päivästä kuun viimeiseen päivään.  

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen 

Palkinnot sekä niiden arvot voivat vaihdella. Arvonnan palkinnot ilmoitetaan erikseen somejulkaisussa. 

Instagram kuukausikuvakisassa arvotaan joka kuukausi lahjakortti keilaukseen tai ruokailuun kyseisen kuukauden aikana osallistuneiden kesken. Lahjakortin arvo on 30-50€ ja se on voimassa arvontapäivästä seuraavan kuun loppuun asti (esimerkiksi jos arvonta suoritetaan 3.2. lahjakortti on voimassa 31.3. asti). 

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinto noudetaan yrityksen tiloista sovittuna ajankohtana, mikäli julkaisussa ei erikseen mainita erillistä toimintatapaa. Mikäli voittaja ei pääse noutamaan palkintoa, voidaan se myös arpoa uudelleen.

Palkintoa ei saa myydä eteenpäin, mutta sen voi luovuttaa toiselle. ​

Voittajalle ilmoittaminen sekä voittajan julkistaminen 

Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä sosiaalisen median tilin kautta. Mikäli arvontajulkaisussa poiketaan tästä ilmoitustavasta, toimitaan julkaisun ilmoittamalla tavalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14päivän kuluessa, voidaan palkinto arpoa uudelleen. Osallistumalla arvontaan osanottaja antaa arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta, jos hän voittaa arvonnan.

Instagram kuukausikuvakisassa voittaja arvotaan seuraavan kuun 7. päivään mennessä. 

Osallistumiskuvien käyttö ja tekijänoikeus

Yrityksellä on halutessaan mahdollisuus käyttää kuvakilpailujen kuvia markkinoinnissa. Osallistujat vastaavat siitä, että heillä on käyttöoikeus kuvaan ja se ei ole Suomen lainsäädännön vastainen.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Yrityksellä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta, jos osallistujaa on syytä epäillä sääntöjen vastaisesta toiminnasta.
Yritys pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Vastuuvapaus 

Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: FB & IG  @fiftari 

bottom of page