tapahtumat

Ladataan tapahtumat
Etsi tapahtumat

Tulevat tapahtumat

tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

kesäkuu 2017

Marilyn Monroe 91v. – kesän rockabillyaloitus<3

kesäkuu 3 @ 6:00 pm

Marilyn 91v. juhlat Fiftarilla la 3.6.  Hurmaava sanavalmis Marilyn Monroe täyttää kesäkuun alussa 91v ja sen kunniaksi Fiftari nostaa helmat ylös ja näyttää parhaimpansa. Polkaistaan kesä käyntiin kera kauniiden naisten, komeiden autojen ja swengaavan musiikin. Lisää tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa. Näitä synttäreitä et voi missata! ”If you can make a girl laugh, you can make her do anything.

Lue lisää »

Hyvän kahvin päivä 6.6. 

kesäkuu 6

Kahvia isolla C:llä, mukaan taikka täällä. HOT HOT HOT – Ihanaa höyryävää kahvia sellaisenaan, maidolla, makusiirapilla tai vaikka kermavaahdolla. COLD COLD COLD – Kylmä kahvi kaunistaa.. saatavana kermavaahdolla, siirapilla, karkkirakeilla, jäätelöllä, ..you name it!

Lue lisää »
heinäkuu 2017

4th of July

heinäkuu 4

Niimpä.. 4.7. tai Amerikan malliin 7.4. juhlimme Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää. Lippu salkoon  ja baanalle! Hyvä syy kilistää ja nauttia vaikka burgeri Amerikan tapaan! #ASliceOfamerica

Lue lisää »
elokuu 2017

First day at school

elokuu 10 - elokuu 17

Tarjoamme kaikille syksyllä 2017 koulunsa aloittaville ekaluokkalaisille ruuan veloituksetta vanhemman seurassa. Oppiminen voi olla yhtä hauskaa kuin syöminen!

Lue lisää »
lokakuu 2017

Fifth Avenue goes to middle-town 5.10.

lokakuu 5 @ 8:00 am - lokakuu 7 @ 5:00 pm

Kuten osa on saattanut kuulla, vähintäänkin villejä huhuja, me ollaan jo hetki haettu isompia liiketiloja. Nykyisten tilojen kapasiteetti kun ei vaan riitä enää tarjoamaan MEILLE sitä mitä me haluttais tarjota TEILLE. Uudet tilat ovat keskeltä Hämeenlinnan ydintä. Nämä tilat ovat Fifth Avenuen tapaan laadukkaat, kovaa ja korkeelta. Aitoa kamaa siis. ME TAATAAN teille, että kun viimeinen virallinen terassikuukausi starttaa, te ette tuu uskoon silmiänne! Hollywoodia, glamouria, ääntä, musiikkia, elämää, Fifth Avenue 2.0 tulee olemaan juuri tätä ja vielä enemmän. FIFTH…

Lue lisää »

Fifth Avenuen 2v. rockabilly synttärit

lokakuu 13 - lokakuu 15

Fifth Avenue täyttää virallisesti 2v. ma 16.10. Juhlimme koko vkl täydeltä 13-15.10.2017. Rockkia, ruokaa ja loistavaa menoa tarjouksineen – welcome! More details to come… Seuraa ja liity joukkoomme facebookissa @fiftari niin kuulet jutut ensimmäisten joukossa!

Lue lisää »
+ Vie listatut tapahtumat