VUOKRATILAT

YKSITYISTILAISUUDET

RYHMÄVARAUKSET

Aina on hyvä syy juhlia!

Meiltä löydät kolme erilaista kabinettia jokaiseen tarpeeseen. Pidä virallinen kokous tai palaveri Sunrise Boulevardissa, juhli kuin viimeistä päivää Golden Gatessa tai rentoudu rakkaimpiesi parissa saunassa Wall Streetillä. Tee tiimistäsi entistäkin parempi! Huoneiden vetoisuus aina 35hlö saakka. Lisätietoa ja kuvaukset tiloista löydät alta. 

LASTEN SYNTTÄRIPAKETIT - KATSO TÄSTÄ

Kevennetyt varausehtomme v.2020: Täysin veloitukseton peruutus ryhmille onnistuu 7 vuorokautta aikaisemmin, tämän jälkeen 1-6vrk tilat ja keilaus 50%, ruuat 20€/hlö, 1vrk: 100% ja 20€/hlö. 
 

SUNRISE BOULEVARD - kokouskabinetti (max 32hlö) 

Kokoustila, joka sijaitsee keilaratojen takana ensimmäisessä kerroksessa. Mahdollisuus sekä bufee- (min 20hlö) että annosruokatarjoiluun. Simppeli tila ruokailuun ja kokoustamiseen. TIlassa käytössä videotykki omalle PC:lle. 

 

GOLDEN GATE -juhla-aitio(max 23hlö)

Juhlatila toisessa kerroksessa, josta näkymä ja kuuloyhteys alakerran sykkeeseen. Mahdollisuus annosruokatarjoiluun. Rennot kokoukset tai illanistujaiset omalla porukalla!

 

BÄKKÄRI - biliskabinetti (max 25hlö)

Sijaitsee ravintolasalin takana -1 kerroksessa. Rento ja hämyisä tila, jossa on nimensämukaisesti mahdollisuus biljardiin (kaksi pöytää). Tilassa myös ilmakiekkopöytä ja dartsi-taulu, lautapelejä sekä rentoja sohvaryhmiä. Tilassa ruokailua ei suositella. Tilasta löytyy AV-laitteet.

 

WALL STREET -saunakabinetti (max 35hlö)

Tyylikäs tila sijaitsee viidennessä kerroksessa, jonne on kulku vanhan pankkisalin kullatulla hissillä. Saunaan mahtuu kerralla jopa 15hlö ja kabinetin puolella on tilaa oleilla. Kabinetissa on videotykkimahdollisuus. Mahdollisuus bufeeruokailuun (min 20hlö). Saunakabinetin hinta alkaen 250€.

 

Kaikissa tiloissa on juomakaappi, josta laskutus käytön mukaan. Omien juomien tuominen ei ole sallittua. 

OSOITE

Fifth Avenue

Sibeliuksenkatu 2

13100 Hämeenlinna

AUKIOLOAJAT

- Myös ympärivuotinen terassi 

 

Hallitus säätelee näitä toistaiseksi siihen tahtiin, ettemme aina ehdi päivityksiä saada nettisivuille asti. Ajankohtaiset aukioloajat löydät sosiaalisen median sivuiltamme. 

Vappuna 2021 olemme avoinna:

PE 30.4. klo 12:00-19:00

LA 1.5. klo 12.00-19:00

SU 2.5.  klo 12:00-19:00

Otathan huomioon, että anniskelu päättyy toistaiseksi klo 17:00, keittiö avoinna klo 12:00-18:30.