VUOKRATILAT

YKSITYISTILAISUUDET
Golden Gate2.jpg
WALLS STREET3.jpg
Sunrise Boulevard.jpg

RYHMÄVARAUKSET

Aina on hyvä syy juhlia!

Meiltä löydät kabinetit jokaiseen tarpeeseen. Pidä virallinen kokous tai palaveri, juhli kuin viimeistä päivää tai rentoudu rakkaimpiesi parissa saunassa. Tee tiimistäsi entistäkin parempi! Huoneiden vetoisuus aina 35hlö saakka. Lisätietoa ja kuvaukset tiloista löydät alta. 

LASTEN SYNTTÄRIPAKETIT - KATSO TÄSTÄ

VARAUSEHDOT v. 2022: Täysin veloitukseton peruutus ryhmille onnistuu 14 vuorokautta aikaisemmin, tämän jälkeen 7-13vrk tilat ja keilaus 50%, ruuat 20€/hlö, 0-6pvä: 100% ja 20€/hlö. 

 

KALIFORNIA - kokous- ja ruokailukabinetti (max 32hlö) 

Kokoustila, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Mahdollisuus sekä bufee- (min 20hlö) että annosruokatarjoiluun. Tilassa käytössä videotykki omalle PC:lle. 

 

GOLDEN GATE -juhla-aitio(max 23hlö)

Juhlatila toisessa kerroksessa, josta näkymä ja kuuloyhteys alakerran sykkeeseen. Mahdollisuus annosruokatarjoiluun. Rennot kokoukset tai illanistujaiset omalla porukalla!

 

BÄKKÄRI - biliskabinetti (max 25hlö)

Sijaitsee ravintolasalin takana -1 kerroksessa. Rento ja hämyisä tila, jossa on nimensämukaisesti mahdollisuus biljardiin (kaksi pöytää). Tilassa myös ilmakiekkopöytä ja dartsi-taulu, lautapelejä sekä rentoja sohvaryhmiä. Tilassa ruokailua ei suositella. Tilasta löytyy AV-laitteet.

 

WALL STREET -saunakabinetti (max 35hlö)

Tyylikäs tila sijaitsee viidennessä kerroksessa, jonne on kulku vanhan pankkisalin kullatulla hissillä. Saunaan mahtuu kerralla jopa 15hlö ja kabinetin puolella on tilaa oleilla. Kabinetissa on videotykkimahdollisuus. Mahdollisuus bufeeruokailuun (min 20hlö). Saunakabinetin hinta alkaen 250€.

 

Osassa tiloista on juomakaappi, josta laskutus on käytön mukaan. Omien juomien tuominen ei ole sallittua.